საკვების შერჩევა
საკვების დამუშავება

საკვების დამუშავება

ბრინჯის მოხარშვის წესი

მოხარშვის წესი: ბრინჯი მოხარშვამდე ცივ წყალში რამდენიმე წუთის განმავლობაში გარეცხეთ.   სანამ ბრინჯს მოხარშავთ, წყლით სავსე ქვაბში ჩაამატეთ დაახლოებით 1 ს/კ ზეთი და ცოტაოდენი მარილი.   მოხარშეთ აუცილებლად ცივ წყალში.   ხარშვისას წყლის რაოდენობა 2-ჯერ მეტი უნდა იყოს, ვ...
დაწვრილებით

სოსისის და სარდელის მოხარშვის წესი

სოსისი რძიანი მოხარშეთ თავის ცელოფანთან ერთად, რათა პროდუქტმა არომატი არ დაკარგოს.   ზოგადად, სასურველია სარდელი და სოსისი ჩაყაროთ ცივ წყალში და როგორც კი წამოდუღდება გამორთოთ ქურა.   აღნიშნული პროდუქტები დამზადების სპეციფიკიდან გამომდინარე უკვე მოხარშულია და მხოლოდ შეცხელებას ს...
დაწვრილებით

ბოსტნეულის მოხარშვისას გასათვალისწინებელი რჩევები

ბოსტნეულის მოხარშვა შეგიძლიათ, როგორც წყალში, ასევე ორთქლზე - თუმცა ორთქლზე მოხარშვის შემთხვევაში, პროდუქტში სასარგებლო ნივთიერებები გაცილებით ნაკლებად იკარგება.   იმისათვის, რომ მოხარშული ბოსტნეული იყოს რბილი და ჰქონდეს სასიამოვნო გემო, ხარშვისას წყალში უნდა დაამატოთ ცოტა შაქარი. &nbs...
დაწვრილებით
1 2