საკვების შერჩევა
საკვების დამუშავება
ზღვის პროდუქტების მომზადების წესი

ზღვის პროდუქტების მომზადების წესი

.jpg
  • კრევეტი შეგიძლიათ მოათავსოთ ცხიმიან ტაფაზე და შეწვათ 3-4 წუთი, ან ჩაყაროთ ადუღებულ წყალში და ხარშოთ 2-3 წუთი. ზედმეტი ხარშვისას კრევეტი მაგრდება, წებოვანი ხდება და კარგავს გემოს.
     
  • მიდიები ერთ ფენად მოამზადეთ ცხიმიან ტაფაზე და შეწვით 7-8 წუთი, დაბრაწვამდე, ან ჩაყარეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ მაღალ ტემპერატურაზე 4 წუთი. შიგადაშიგ ქვაბი ანჯღრიეთ, სანამ ყველა მიდია არ გაიხსნება.
     
  • ზღვის პროდუქტების კოქტეილი მოხარშეთ 3-5 წუთის განმავლობაში.


უკან რჩევებში