ქათმის მწვადი ლუდით

.jpg
უცხოური
კატეგორია: ცხელი კერძები

ინგრედიენტები:

  • ქათმის ფილე - 4 ცალი
  • ნიორი - 3 კბილი
  • ლუდი - 150 მლ
  • თაფლი - 2 ს/კ
  • წითელი წიწაკა - 1 ჩ/კ
  • მდოგვი - 1 ჩ/კ
  • სოიოს სოუსი -  50 გ
  • ზეითუნის ზეთი - 1 ს/კ
  • ქინძი - გემოვნებით

მომზადების წესი:

ქათმის ფილე დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად.

შესაბამის ჭურჭელში აურიეთ დაჭყლეტილი ნიორი, ლუდი, თაფლი, წითელი წიწაკა, მდოგვი, სოიოს სოუსი, ზეითუნის ზეთი.

მომზადებულ მარინადში  ჩააწყვეთ ქათმის ნაჭრები ისე, რომ დაიფაროს.

გადააფარეთ კულინარიული პარკი, შედგით მაცივარში 2 საათის ან უფრო მეტი დროის განმავლობაში.

ქათმის ნაჭრები ააგეთ შამფურზე, მოასხით მარინადი და შეწვით გახურებულ მაყალზე.

ხორცის შესაწვავად დაახლოებით 20 წუთი დაგჭირდებათ.

მწვადი შეგიძლიათ გააფორმოთ დაჭრილი ქინძით.

 

 

სხვა რეცეპტები:
პელმენი ციმბირული ქოთანში
სოსისი რძიანის მობრაწულა
ფარშირებული კარტოფილი
პასტა კარბონარა
გემრიელი რეცეპტი ლიონელ მესისგან
ყვავილოვანი კომბოსტო ბროკოლით
ყაბაყის და პამიდვრის ფრიტატა
კარტოფილი შაშხით და ყველით
შაშხის კალათები
გამომცხვარი გოგრა ბრინჯის და სოსისის გულსართით
ქათმის ხვეულა ყველით და შაშხით
კარტოფილის ბრაწულები სიომგით
სოკო ჩორიზოს და ყველის გულსართით
გამომცხვარი კარტოფილის რგოლები სიომგით
სოკოს ვარენიკი ბოსტნეულით
ესპანური Paella კრევეტებით
ქამა სოკო მწყრის კვერცხით
სიომგა ფორთოხლის სოუსით
ყაბაყის ნავები სოსისით
ბრაზილიური კერძი - MOQUECA
პასტა პამიდვრითა და მოცარელათი
ღუმელში გამომცხვარი კალმახი ფორთოხლით
კალმახი ღვინის სოუსში
სოსისი ბოსტნეულით
სოსისი ბეკონის ფენებში
სარდელი ვაშლითა და ბოსტნეულით
სპაგეტი სოსისით
გამომცხვარი ბადრიჯანი ყველით და ძეხვით
ღუმელში გამომცხვარი პელმენი ყველით
ღუმელში გამომცხვარი კარტოფილი სოსისით
ბრინჯი მონადირულით
შემწვარი სარდელი კარტოფილთან ერთად
პელმენის წვნიანი პომიდვრით
კვერცხის ტაფამწვარი სარდელით
სოსისი ბოსტნეულით
კარტოფილის და მოხარშული ძეხვის ბლინები
მომზადების დრო: 10 წუთი
სატაცური ბეკონით
ბეკონის ხვეულები სულგუნით
ჰუმუსი მონადირულით
ღორის სუკის საახალწლო რულეტი