გემრიელი რეცეპტები
ცომეული
ცომში გამომცხვარი ბავარიული სარდელი

ცომში გამომცხვარი ბავარიული სარდელი

.jpg
უცხოური
კატეგორია: ცომეული

ინგრედიენტები:

• სარდელი "ბავარიული“ - 5-6 ცალი

• ხახვი - 2-3 ცალი

• ფქვილი - 120 გრ.

• კვერცხი - 2 ცალი

• რძე - 200 მლ.

• მდოგვი - 2 ჩ/კ

• ზეთი, სანელბელბი - გემოვნებით

მომზადების წესი:

ცხიმწასმულ საცხობ ფორმაზე დააწყვე სარდელი. დაჭერი ხახვი და მოათავსე სარდელებს შორის. შედგი 200 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, 10 წუთით. ცალკე მოამზადე ცომი: ერთმანეთში აურიე კვერცხი, მდოგვი, მარილი და სანელებლები. დაასხი რძე დ კარგად ურიე. შემდეგ დაუმატე ფქვილი და კვლავ მოურიე. მომზადებული მასა გადაიტანე ცხელ საცხობ ფორმაზე, სადაც სარდელი გქონდა მოთავსებული. კვლავ შედგი ღუმელში 20 წუთით. მომზადებისთვის დაგჭირდება 30 წუთი.

 

ნიკორას პროდუქტები ამ რეცეპტისთვის:
სხვა რეცეპტები:
ალუბლის ვარენიკი
პიცა ბრედ პიტისგან
პიცა სალიამით
იტალიური პასკა პანეტონე
შაშხის და ყველის ღვეზელი ფენოვან ცომში
სიმიტი - სეზამის მარცვლიანი თურქული ბლითები
ბერძნული სააღდგომო ღვეზელი
ტარხუნის ღვეზელი
სიცილიური ღვეზელი შაშხით
სოსისი ფენოვან ცომში
შაშხის და კვერცხის მაფინი
ქაშაყის ფილეს ბურგერი
შაშხის და ყველის ღვეზელი
კრეპები შაშხით ან მოხარშული ძეხვით
ვარენიკი ყველით ბეკონთან ერთად
კორდონ ბლუს ბურგერი
საქონლის ივერია სოსისი ფენოვან ცომში
ნიკორას საშობაო ღვეზელი
კორნ დოგი
პასტა
ჰოთ-დოგი რუკოლას პესტოთი
სენდვიჩი ბეკონით და ცხარე სოუსით
სენდვიჩი სალიამით და ბოსტნეულით
ჰოთ-დოგი ქოლესლოუთი და მდოგვის მარცვლების მწნილით
შაშხის სენდვიჩი მარწყვის ჯემით
ჰოთ-დოგი ცხარე ბარბექიუთი, ჩედარით და ხახვის მწნილ...