გემრიელი რეცეპტები
ცომეული
ნიკორას საშობაო ღვეზელი

ნიკორას საშობაო ღვეზელი

.jpg
მარტივი
უცხოური
კატეგორია: ცომეული

ინგრედიენტები:

  • "პანეს" ფენოვანი ცომი - 1 შეკვრა
  • "ნიკორას" შაშხი - 0.30 კგ
  • იმერული ყველი - 0.60 კგ
  • სულგუნი - 0.40 კგ
  • კვერცხი - 8 ცალი

მომზადების წესი:

ცომი გავადნოთ და გავაბრტყელოთ სასურველ ზომამდე. დახეხილი იმერული ყველისა და სულგუნის ნაზავს დავუმატოთ წვრილად დაკეპილი "ნიკორას" შაშხი და 2 ცალი უმი კვერცხის ცილა. კარგად ავურიოთ. ცომის ნახევარზე მოვათავსოთ ყველისა და შაშხის ნაზავი და ზემოდან დავაწყოთ რგოლებად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი. გადავაფაროთ ცომის მეორე ნახევარი, მოვუკრათ პირი. ზედაპირს გადავუსვათ კვერცხის გული და ოდნავ დავჩხვლიტოთ ჩანგლით. ვაცხობთ ღუმელში 200 გრადუსზე, 30/40 წუთი, ზედაპირის დაბრაწვამდე.

ნიკორას პროდუქტები ამ რეცეპტისთვის:
სხვა რეცეპტები:
ალუბლის ვარენიკი
პიცა ბრედ პიტისგან
პიცა სალიამით
იტალიური პასკა პანეტონე
შაშხის და ყველის ღვეზელი ფენოვან ცომში
სიმიტი - სეზამის მარცვლიანი თურქული ბლითები
ბერძნული სააღდგომო ღვეზელი
ტარხუნის ღვეზელი
სიცილიური ღვეზელი შაშხით
სოსისი ფენოვან ცომში
შაშხის და კვერცხის მაფინი
ქაშაყის ფილეს ბურგერი
შაშხის და ყველის ღვეზელი
კრეპები შაშხით ან მოხარშული ძეხვით
ვარენიკი ყველით ბეკონთან ერთად
კორდონ ბლუს ბურგერი
საქონლის ივერია სოსისი ფენოვან ცომში
კორნ დოგი
ცომში გამომცხვარი ბავარიული სარდელი
პასტა
ჰოთ-დოგი რუკოლას პესტოთი
სენდვიჩი ბეკონით და ცხარე სოუსით
სენდვიჩი სალიამით და ბოსტნეულით
ჰოთ-დოგი ქოლესლოუთი და მდოგვის მარცვლების მწნილით
შაშხის სენდვიჩი მარწყვის ჯემით
ჰოთ-დოგი ცხარე ბარბექიუთი, ჩედარით და ხახვის მწნილ...