Ge | En |
საჭირო ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
დაჭერით "ნიკორას“ შაშხი "დაპრესილი“ მცირე ზომის ნაჭრებად და შეწვით დაბალ ცეცხლზე. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხი, დაამატეთ გახეხილი ყველი, რძე, დაჭრილი პომიდორი, შემწვარი შაშხი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.
გამოსაცხობ ფორმებს წაუსვით ზეთი და მოათავსეთ კვერცხით და შაშხით მომზადებული მასა. გამოაცხვეთ 200° C გაცხელებულ ღუმელში, დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში.
სუფრასთან მიიტანეთ შეგრილებულ მდგომარეობაში.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |