პიცა სალიამით

.jpg
უცხოური
კატეგორია: ცომეული

ინგრედიენტები:

  • პიცის ცომი
  • მოხარშულ-შებოლილი ძეხვი სალიამი - 300 გ
  • ყველი მოცარელა - 300 გ
  • ქამა სოკო - 350/400 გ
  • პამიდორი - 2 ცალი
  • ტომატის წვენი
  • ზეთისხილი
  • ბაზილიკი

მომზადების წესი:

დაჭერით სოკო, ძეხვი და პამიდორი. გახეხეთ ყველი. გაბრტყელებული პიცის ცომი გადაიტანეთ ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე. ცომის ზედაპირზე თანაბრად გაანაწილეთ ტომატის წვენი, დაჭრილი სალიამი, სოკო, პამიდორი და გახეხილი ყველი. შედგით წინასწარ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, 20-25 წუთის განმავლობაში.

სუფრასთან მიტანისას პიცა შეგიძლიათ გააფორმოთ ზეთისხილით და ბაზილიკით.

 

ნიკორას პროდუქტები ამ რეცეპტისთვის:
სხვა რეცეპტები:
ალუბლის ვარენიკი
პიცა ბრედ პიტისგან
იტალიური პასკა პანეტონე
შაშხის და ყველის ღვეზელი ფენოვან ცომში
სიმიტი - სეზამის მარცვლიანი თურქული ბლითები
ბერძნული სააღდგომო ღვეზელი
ტარხუნის ღვეზელი
სიცილიური ღვეზელი შაშხით
სოსისი ფენოვან ცომში
შაშხის და კვერცხის მაფინი
ქაშაყის ფილეს ბურგერი
შაშხის და ყველის ღვეზელი
კრეპები შაშხით ან მოხარშული ძეხვით
ვარენიკი ყველით ბეკონთან ერთად
კორდონ ბლუს ბურგერი
საქონლის ივერია სოსისი ფენოვან ცომში
ნიკორას საშობაო ღვეზელი
კორნ დოგი
ცომში გამომცხვარი ბავარიული სარდელი
პასტა
ჰოთ-დოგი რუკოლას პესტოთი
სენდვიჩი ბეკონით და ცხარე სოუსით
სენდვიჩი სალიამით და ბოსტნეულით
ჰოთ-დოგი ქოლესლოუთი და მდოგვის მარცვლების მწნილით
შაშხის სენდვიჩი მარწყვის ჯემით
ჰოთ-დოგი ცხარე ბარბექიუთი, ჩედარით და ხახვის მწნილ...