Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
შესაბამის ჭურჭელში მოათავსეთ კვერცხი, მარილი, არაჟანი, მაიონეზი, ფქვილი, ცომის გამაფხვიერებელი და ურიეთ მანამ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ.
დაჭერით "ბეკონის“ შაშხი კუბებად და გახეხეთ ყველი.
ცხიმწასმულ ტაფაზე მოათავსეთ მანამდე მომზადებული ცომის ნახევარი, ფრთხილად დაუმატეთ დაჭრილი შაშხი და გახეხილი ყველი. ასევე დაჭრილი ბაზილიკი. ზემოდან კი ცომის მეორე ნაწილი დაადეთ.
გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.
მზა ღვეზელს წაუსვით ცოტაოდენი ცხიმი და მოაყარეთ ორეგანო.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |