საკვების შერჩევა
საკვების დამუშავება
სოსისის და სარდელის მოხარშვის წესი

სოსისის და სარდელის მოხარშვის წესი

.jpg
  • სოსისი რძიანი მოხარშეთ თავის ცელოფანთან ერთად, რათა პროდუქტმა არომატი არ დაკარგოს.
     
  • ზოგადად, სასურველია სარდელი და სოსისი ჩაყაროთ ცივ წყალში და როგორც კი წამოდუღდება გამორთოთ ქურა.
     
  • აღნიშნული პროდუქტები დამზადების სპეციფიკიდან გამომდინარე უკვე მოხარშულია და მხოლოდ შეცხელებას საჭიროებს - არ უნდა მოხდეს მათი გადახარშვა.

 



უკან რჩევებში