Ge | En |
თევზეულს განსხვავებული პირობები სჭირდება შესანახად, იქიდან გამომდინარე შებოლილია, დამარილებული, გაყინული თუ შეცივებულია პროდუქტი.
- ნორვეგიული ორაგულის შენახვის ვადა 0...+8 გრადუსი 45 დღე, გახსნიდან 7 დღე - სამაცივრე პირობებში. ზეთოვანი თევზის შენახვის ვადა 0...+8 ̊C-ზე - 45 დღეა.
- ცხლად ან ცივად შებოლილი თევზი უნდა ინახებოდეს მაცივარში. მათი შენახვის ტემპერატურული რეჟიმი განსხვავებულია, ასევე განსხვავებულია შეფუთვის გახსნიდან მათი გამოყენების ვადები. დამარილებული თევზი მარილწყალის გარეშე უნდა მოათავსოთ პლასტმასის ან მინის კონტეინერში და სახურავი მყარად დაახუროთ. შენახვის ვადა შეფუთულ მდგომარეობაში, -2 ...+4°C ტემპერატურაზე 30 დღეა.
- სალათები მომხმარებელს მზა სახით მიეწოდება, შეგიძლიათ პირდაპირ მიირთვათ, რაც ძალიან მოსახერხებელია მათთვის, ვისაც სამზარეულოში ტრიალის დრო და ფუფუნება არ აქვს. დამზადების ტექნოლოგია, რომელიც ჩვენთან კომპანიაში გამოიყენება უზრუნველყოფს, რომ პროდუქტს შენარჩუნებული ქონდეს ცოცხალი თევზისთვის დამახასიათებელი ყველა სასარგებლო თვისება, მინერალები თუ მიკროელემენტები. სალათების გამოყენება შესაძლებელია შეფუთვის გახსნიდან 0...+6°C 7 დღის მანძილზე.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |