Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ბატიბუტი შეგიძლიათ მოამზადოთ ტკბილი ან მარილიანი.
ცხიმიანი ტაფა დადგით საშუალო ცეცხლზე, დააყარეთ მარილი ან შაქარი გემოვნებით,
დააფარეთ თავსახური და დაელოდეთ ტაფის კარგად გაცხელებას. მას შემდეგ, რაც ტაფა გაცხელდება დააყარეთ სასურველი რაოდენობით მარცვლები და მაშინვე დააფარეთ თავსახური.
დაელოდეთ 2-3 წუთით, როცა მარცვლები ტკაცა-ტკუცს იწყებენ, ისინი ამ დროს ბატი-ბუტად იქცევიან. როგორც კი ეს ხმაური შემცირდება გადმოდგით ცეცხლიდან. ბატი-ბუტი უკვე მზადაა.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |