Ge | En |
უცხოური |
საჭირო ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
გოგრა დავჭრათ პატარა კუბებად, გადავიტანოთ ქვაბში, მოვბრაწოთ 100 გ (მეორე ნახევარი დასანამად დაგვჭირდება) კარაქთან ერთად. დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი მოხალული ნუში, დარიჩინი, შაქარი, ფორთოხლის ცედრა და წვენი. დავუმატოთ ალუბლის ჩირი და დისარონი დავასხათ. შემდეგ გადმოვიტანოთ და გავაგრილოთ.
მზა ფილოს ცომი ფენა-ფენა დავნამოთ გამდნარი კარაქით და ფორთოხლის ცედრა მოვაყაროთ, ცენტრში გადავიტანოთ გამზადებული შიგთავსი და ტოლმის პრინციპით გადავახვიოთ.
გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე სრულ დაბრაწვამდე.
გემრიელად მიირთვით!
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |