Ge | En |
უცხოური |
ინგრედიენტები:
• ნიორი
• ძეხვი "მონადირული“
• მუხუდო
• წითელი წიწაკა, დაფქული
• მარილი
• ზეითუნის ზეთი
• ლიმონის წვენი
• ტაჰინი (სეზამის პასტა)
მომზადების წესი:
მუხუდო წინა ღამით დაალბეთ, წყალი გამოუცვალეთ და მოხარშეთ.
მოიტოვეთ ცოტა ნახარში, დანარჩენი გადაწურეთ.
დააბლენდერეთ მუხუდო ნახარშიანად. დაამატეთ ცოტა ზეითუნის ზეთი, ნიორი, ტაჰინი (სეზამის პასტა), მარილი, ლიმონის წვენი, დაფქული წიწაკა. კარგად გადაურიეთ.
გადაიტანეთ შესაბამის ჭურჭელში, ზემოდან დააჭერით ძეხვი "მონადირული“ და მოასხით ზეითუნის ზეთი.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |