Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
გააცხელეთ ღუმელი 230 გრადუსზე.
გასუფთავებული სოკო მოათავსეთ თუნუქის ფურცელზე.
თითოეულ სოკოს მოასხით 1 ჩ/კ პომიდვრის წვენი, მოაყარეთ 1 ან 2 ს/კ გახეხილი სულგუნი და დააწყვეთ 1 ნაჭერი ჩორიზო.
შემდეგ შედგით ღუმელში და დაელოდეთ 15-18 წუთი, სანამ ყველი ოქროსფერი არ გახდება.
მომზადებულ სოკოს ზემოდან მოაყარეთ შავი პილპილი გემოვნებით და გააფორმეთ ბაზილიკის ფოთლებით.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |