Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
კარგად გარეცხილ ქამა სოკოს მოაცალეთ ფეხები და კოვზის დახმარებით ამოაცალეთ შუაგული.
წვრილად დაჭერით სოკოს გულიდან ამოღებული ნაწილი, ასევე ხახვი და შეწვით ზეითუნის ზეთში.
დაუმატეთ მარილი და პილპილი.
თუნუქის ფურცელზე, დააწყვეთ ქამა სოკო, თანაბრად გაანაწილეთ და გულში მოათავსეთ შემწვარი ხახვის და სოკოს შიგთავსი. ზემოდან კი დაახალეთ მწყრის კვერცხი.
შედგით, წინასწარ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და მოამზადეთ 5 წუთის განმავლობაში.
სუფრაზე მიტანამდე, სურვილისამებრ, შეგიძლიათ გააფორმოთ მწვანილით.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |