Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
დაჭრილი ხახვი და შაშხი შეწვით ზეითუნის ზეთში და დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი.
სპაგეტი მოათავსეთ ადუღებულ მარილწყალში და სანამ ბოლომდე მოიხარშება, 2-3 წუთით ადრე გადაწურეთ.
ცალკე ათქვიფეთ კვერცხი, მარილი და პილპილი. ათქვეფილი კვერცხი შეურიეთ სპაგეტს. შემდეგ დაუმატეთ მოთუშული ხახვი და შაშხი.
სუფრასთან მიტანამდე მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი. სურვილისამებრ, შეგიძლიათ გააფორმოთ ბაზილიკის ფოთლებით.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |