Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ცხიმწასმულ ტაფაზე მოათავსეთ დაჭრილი ყაბაყი, ყვითელი და წითელი ბულგარული წიწაკა.
დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.
მოთუშეთ დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში.
ცალკე შეწვით საქონლის "ივერია“ და დაუმატეთ მოთუშულ ბოსტნეულს. აურიეთ.
შეგიძლიათ გააფორმოთ სასურველი მწვანილით.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |