Ge | En |
უცხოური |
საჭირო ინგრედიენტები:
მოზადების წესი:
ცხიმწასმულ ტაფაზე მოათავსეთ შუაზე გაჭრილი ვაშლი ( 2 ცალი), მრგვლად დაჭრილი ბულგარული და პომიდორი. დადგით დაბალ ცეცხლზე და დაელოდეთ დაახლოებით 8 წუთი. დაამატეთ სარდელი "ტრადიციული“, ხშირად აბრუნეთ... რამდენიმე წუთში დაამტეთ ½ ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო და ამავე რაოდენობის წყალი. დაელოდეთ სანამ სარდელი ოქროსფერი არ გახდება. უკვე მომზადებულ კერძს მოაყარეთ მწვანილი, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |