Ge | En |
საჭირო ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
სენდვიჩის პური გაჭერით შუაზე. შიგნით ჩადეთ სალათის ფოთოლი ან მიკრო მწვანილი, ზემოდან დაადეთ ქაშაყის ფილე, რომელიც სუნელებშია გემრიელად შეზავებული. ცალკე, ტაფაში, ცხიმში მოთუშეთ ხახვი და პომიდორი, ეს მასა მოაყარეთ ქაშაყის ფილეს. სოუსისასთვის, მაიონეზი, პომიდვრის საწებელი და სუნელები (თქვენთვის სასურველი) აურიეთ ერთმანეთში, ზემოდან მოასხით, სენდვიჩის პურის მეორე ნაწილი დაადეთ თავზე ბურგერს და მიირთვით გემრიელად.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |