Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ცხელ, ზეთმოსხმულ ტაფაზე 2 წუთით გავაჩეროთ 1 კბილი დაჭყლეტილი ნიორი. გემოს გაუშვებს და ამოვიღოთ. ამავე ტაფაზე მოვბრაწოთ "ნიკორას" ბეკონი, ძეხვი "საექიმო“ და ჩალაღაჯი. დავამატოთ ცოტა თეთრი ღვინო. ვთუშოთ 1-2 წუთი და დავამატოთ ნაღები.
პარალელურად, მოვხარშოთ პასტა. ეტიკეტზე მითითებულ დროზე 2-3 წუთით ადრე გადავიტანოთ ტაფაზე, რომ არ ჩაიხარშოს და მომზადება ტაფაზე დაასრულოს. პასტის ნახარში წყალი არ უნდა გადავღვაროთ, რადგან კერძის სისქის გასაზავებლად შეიძლება დაგვჭირდეს.
ბოლოს, ტაფაზე ვამატებთ ტოსტერის ყველსა და პარმეზანს. თუმცა, შეგვიძლია გამოვიყენოთ ნებისმიერი კარგი ყველი - იქნება ეს იმერული, სულგუნი თუ სხვა. ბოლოს, დავუმატოთ შავი პილპილი, მარილი გემოვნებით და კერძიც მზადაა.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |