Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
დაგვჭირდება "ნიკორას" სოსისი. სასურველია მოგრძო ფორმის, მარტივად რომ შემოვახვიოთ ფენოვანი ცომი. სხვათა შორის, "ნიკორას" მაღაზიათა ქსელშივე შეგვიძლია ვიყიდოთ "პანეს" ფირმის მზა ფენოვანი ცომი. მას წინასწარ ვიღებთ მაცივრიდან და ვალღობთ ოთახის ტემპერატურამდე. ვხარშავთ სოსისს. ადუღებიდან კიდევ 7 წუთს ვტოვებთ წყალში. შემდეგ ვიღებთ და ვაგრილებთ. ფენოვან ცომს ვჭრით წვრილ ზოლებად, (მათი სიგანე დაახლოებით 4-5 სმ უნდა იყოს) და დიაგონალზე ვახვევთ სოსისებს. პატარა ჯამში უკვე გვაქვს გამზადებული ათქვეფილი კვერცხი, რომელსაც ფუნჯით ვუსვამთ ცომშემოხვეულ სოსისებს. შემდეგ, სურვილისამებრ, ვაყრით იმას, რაც გვიყვარს. ჩვენს შემთხვევაში ეს გახლავთ სეზამის მარცვლები და დახეხილი პარმეზანი. გადახვეულ და სეზამმოყრილ სოსისებს ვათავსებთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და ვაცხობთ 20 წუთის განმავლობაში. ანალოგიური კერძის მომზადება შეგვიძლია ბეკონის დამატებით. მას შემოვახვევთ სოსისს და კერძი კიდევ უფრო გემრიელი და ნოყიერი გახდება.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |