Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
გაადნეთ კარაქი საშუალო ცეცხლზე. კვერცხის გული, ლიმნის წვენი, ადუღებული წყალი და მარილი კარგად დააბლენდერეთ, დაუმატეთ გამდნარი კარაქი და თქვიფეთ, სანამ მასა არ გასქელდება.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |