Ge | En |
უცხოური |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ლობიო მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაამატეთ გარჩეული ნიორი, ძირა და ხარშეთ კიდევ ერთი საათის განმავლობაში. გადაწურეთ წყალი და დაამატეთ ბოსტნეულის ბულიონი.
ტაფაზე მოთუშეთ ხახვი და ნიორი. წვრილ კუბებად დაჭერით პომიდორი და შაშხი. ხახვთან და ნიორთან ერთად დაამატეთ მოხარშულ ლობიოს.
დაფნის ფოთოლთან ერთად, ეს ყველაფერი ხარშეთ კიდევ 10-12 წუთის განმავლობაში.
მას შემდეგ რაც წვნიანი მომზადდება, ამოიღეთ დაფნის ფოთოლი, დაუმატეთ მარილი, პილპილი და ოხრახუში გემოვნებით.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |