Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ცხიმიან ტაფაზე შეწვით წვრილად დაჭრილი ქამა სოკო და ხახვი, დაასხით ბულიონი (ცოტა დაიტოვეთ) და დააბლენდერეთ.
ქვაბში გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ ფქვილი და მოთუშეთ 2-3 წუთის განმავლობაში, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს. დაასხით დარჩენილი ბულიონი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაამატეთ დაბლენდერებული სოკო და ხახვი, მარილი, პილპილი და ხარშეთ 7 წუთის განმავლობაში.
შემდეგ მოასხით ნაღები და ცოტა ხანს კიდევ გააჩერეთ ქურაზე.
სუფრასთან მიტანისას შეგიძლიათ გააფორმოთ სოკოთი და მწვანილით.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |