Ge | En |
სწრაფი |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ბარდა ჩაყარეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ 12 წუთის განმავლობაში. დააბლენდერეთ და დაუმატეთ 300 მლ წყალი, რომელშიც პროდუქტი იხარშებოდა. გააციეთ.
გახეხილი ყველი, ზეითუნის ზეთი, პიტნის და ბაზილიკის დაჭრილი ფოთლები ერთად აურიეთ და მოასხით წვნიანს.
რეკომენდაციისთვის:
თუ ხორცის მოყვარული ხართ, ბარდის ცივ წვნიანს შეგიძლიათ დაუმატოთ წვრილად დაჭრილი ნედლად შებოლილი ძეხვეულის რომელიმე სახეობა. გარდა ამისა, ამ საზაფხულო წვნიანს ძალიან უხდება პურის ორცხობილაც.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |