სიახლეები
ნიკორამ პირველად საქართველოში ნედლად შებოლილი ძეხვეულის წარმოება დაიწყო

ნიკორამ პირველად საქართველოში ნედლად შებოლილი ძეხვეულის წარმოება დაიწყო

25 დეკ. 2009

"ნიკორამ" პირველად საქართველოში, "კაიზერის" სახელით, მსოფლიოში დელიკატესად აღიარებული ნედლად შებოლილი კატეგორიის ძეხვეულის წარმოება დაიწყო. 

პროდუქტი მისი დამზადების უნიკალური და მრავალსაუკუნოვანი ტექნოლოგიიდან გამომდინარე, ბევრი ქვეყნის სუფრაზე ტრადიციულად გამორჩეულ ადგილის იკავებს. ძეხვეულის დამზადებისას გამოიყენება უმაღლესი ხარისხის ხორცი, რომლის გამოშრობისა და შებოლვის ეტაპი თვეზე მეტხანს გრძელდება, რის შედეგედაც პროდუქტი იძენს განუმეორებელ გემოსა და სტრუქტურას. გადმოცემის თანახმად, ძეხვი სწარმოშობის ისტორია სწორედ ნედლად შებოლილი ძეხვეულის დამზადებიდან იღებს სათავეს. 

ამჟამად, "ნიკორა" "კაიზერის" ბრენდის ქვეშ შემდეგი დასახელების ძეხვეულსაწარმოებს: "სალიამი" ორიგინალური, ძეხვი "ღორის", "ჩორიზო", "მონადირული" და "შეიკა დელიკატესური".

 

 

 

 


პროდუქტი მისი დამზადების უნიკალური და მრავალსაუკუნოვანი ტექნოლოგიიდან გამომდინარე, ბევრი ქვეყნის სუფრაზე ტრადიციულად გამორჩეულ ადგილის იკავებს. ძეხვეულის დამზადებისას გამოიყენება უმაღლესი ხარისხის ხორცი, რომლის გამოშრობისა და შებოლვის ეტაპი თვეზე მეტხანს გრძელდება, რის შედეგედაც პროდუქტი იძენს განუმეორებელ გემოსა და სტრუქტურას. გადმოცემის თანახმად, ძეხვი სწარმოშობის ისტორია სწორედ ნედლად შებოლილი ძეხვეულის დამზადებიდან იღებს სათავეს. 

 

ამჟამად, "ნიკორა" "კაიზერის" ბრენდის ქვეშ შემდეგი დასახელების ძეხვეულსაწარმოებს: "სალიამი" ორიგინალური, ძეხვი "ღორის", "ჩორიზო", "მონადირული" და "შეიკა დელიკატესური".