Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ცხიმში მოთუშეთ მრგვლად დაჭრილი ხახვი, მწვანე და წითელი ბულგარული წიწაკა, სტაფილო და პომიდორი. დაამატეთ ნიორი და დაელოდეთ დაახლოებით 15 წუთი.
ცალკე მოხარშეთ საქონლის "ივერია“ (გემოვნების შესაბამისად, შეგიძლიათ შემწვარი სოსისით ჩაანაცვლოთ.)
მას შემდეგ, რაც ბოსტნეული დარბილდება, დაამატეთ მოხარშული სოსისი, მწვანილი წიწაკა და ფრთხილად აურიეთ.
ამ კერძის მომზადება ძალიან სწრაფად და მარტივად შეგიძლიათ, გარშემომყოფების გაოცებას კი მისი სიფერადით და სიგემრიელით შეძლებთ.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |