გემრიელი რეცეპტები
ცომეული
სენდვიჩი ბეკონით და ცხარე სოუსით

სენდვიჩი ბეკონით და ცხარე სოუსით

.jpg
კატეგორია: ცომეული

საჭირო ინგრედიენტები :

მრგვალი ბრიოში

კვერცხი 

ბეკონი 

კარაქი 

ყველი ჩედარი

წითელი ხახვი 

კიტრის მწნილი

ქინძი

მარილი

შავი პილპილი

 

ინგრედიენტები სოუსისთვის:

მაიონეზი- 200 გრ

ცხარე სოუსი სრირაჩა- 50 გრ

ნიორი- 1 კბილი

 

მომზადების წესი:
1.
სასურველი რაოდენობის კვერცხი მოათავსეთ ჯამში, მარილთან და პილპილთან ერთად კარგად ათქვიფეთ, დაუმატეთ კარაქი. ურიეთ სწრაფად ორთქლის აბაზანაზე, მანამ სანამ ნაზ, კრემოვან მასას არ მიიღებთ.
2.
გაცხელებულ ტაფაზე მოათავსეთ ბეკონის ნაჭრები, დაელოდეთ რომ დაიბრაწოს. ხახვი და კიტრის მწნილი დაჭერით საშუალო სისქის მრგვალ ნაჭრებად. სოუსისთვის კი მაიონეზი და სრირაჩა გადაურიეთ ერთამნეთს, დაამატეთ 1 კბილი დაჭყლეტილი ნიორი და მზადაა.
3.
გახუხეთ შუაზე გაჭრილი ბრიოში. ორივე ნაჭერს წაუსვით სოუსი. ქვედა ნაჭერზე მოათავსეთ კიტრის მწნილის ნაჭრები, კვერცხი ცხელ მდგომარეობაში, ყველის ფირფიტა, შემწვარი ბეკონი, დაჭრილი ხახვი, ქინძი და დაახურეთ პურის მეორე ფენა.
ნიკორას პროდუქტები ამ რეცეპტისთვის:
სხვა რეცეპტები:
ალუბლის ვარენიკი
პიცა ბრედ პიტისგან
პიცა სალიამით
იტალიური პასკა პანეტონე
შაშხის და ყველის ღვეზელი ფენოვან ცომში
სიმიტი - სეზამის მარცვლიანი თურქული ბლითები
ბერძნული სააღდგომო ღვეზელი
ტარხუნის ღვეზელი
სიცილიური ღვეზელი შაშხით
სოსისი ფენოვან ცომში
შაშხის და კვერცხის მაფინი
ქაშაყის ფილეს ბურგერი
შაშხის და ყველის ღვეზელი
კრეპები შაშხით ან მოხარშული ძეხვით
ვარენიკი ყველით ბეკონთან ერთად
კორდონ ბლუს ბურგერი
საქონლის ივერია სოსისი ფენოვან ცომში
ნიკორას საშობაო ღვეზელი
კორნ დოგი
ცომში გამომცხვარი ბავარიული სარდელი
პასტა
ჰოთ-დოგი რუკოლას პესტოთი
სენდვიჩი სალიამით და ბოსტნეულით
ჰოთ-დოგი ქოლესლოუთი და მდოგვის მარცვლების მწნილით
შაშხის სენდვიჩი მარწყვის ჯემით
ჰოთ-დოგი ცხარე ბარბექიუთი, ჩედარით და ხახვის მწნილ...