ბარდის წვნიანი

.jpg
სწრაფი
კატეგორია: სუპები

ინგრედიენტები:

  • მწვანე ბარდა - 200 გ
  • პიტნის ფოთლები - 12 ცალი
  • ბაზილიკის ფოთლები - 12 ცალი
  • ყველი - 100 გ
  • ზეითუნის ზეთი - 1 ჩ/კ

მომზადების წესი:

ბარდა ჩაყარეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ 12 წუთის განმავლობაში. დააბლენდერეთ და დაუმატეთ 300 მლ წყალი, რომელშიც პროდუქტი იხარშებოდა. გააციეთ.

გახეხილი ყველი, ზეითუნის ზეთი, პიტნის და ბაზილიკის დაჭრილი ფოთლები ერთად აურიეთ და მოასხით წვნიანს.

რეკომენდაციისთვის:

თუ ხორცის მოყვარული ხართ, ბარდის ცივ წვნიანს შეგიძლიათ დაუმატოთ წვრილად დაჭრილი ნედლად შებოლილი ძეხვეულის რომელიმე სახეობა. გარდა ამისა, ამ საზაფხულო წვნიანს ძალიან უხდება პურის ორცხობილაც.

ნიკორას პროდუქტები ამ რეცეპტისთვის: