საკვების შერჩევა
საკვების დამუშავება
ბოსტნეულის მომზადების წესები

ბოსტნეულის მომზადების წესები

.jpg
  • იმისათვის, რომ ბოსტნეულმა ბუნებრივი ფერი და ვიზუალი შეინარჩუნოს, ხარშვის დროს ცოტაოდენი შაქარი უნდა დააამატოთ.
     
  • ბოსტნეული უშუალოდ მომზადების წინ დაასუფთავეთ. დაუშვებელია, მათი წინა დღეს დასუფთავება და მაცივარში შენახვა.
     
  • უმჯობესია თუ ბოსტნეულს კანიანად მოხარშავთ, ამგვარად ის ვიტამინების მაქსიმალურ რაოდენობას ინარჩუნებს. 


უკან რჩევებში