ორთქლზე ხარშვა

.jpg
  • პროდუქტების ორთქლზე მოხარშვა, საკვების მომზადების ერთ-ერთი ყველაზე ჯანმრთელი საშუალებაა.
     
  • ამგვარად, მარტივად შეგიძლიათ მოამზადოთ თევზი, ბოსტნეული, ხორცი ისე რომ მათ ყველა ვიტამინი და მინერალი მაქსიმალურად შეუნარჩუნოთ. 
     
  • სწორედ ამიტომ, ჯანსაღი კვების მიმდევრები, ამ წესს აქტიურად მიმართავენ. 
     
  • გარდა ამისა, ასე მომზადებული პროდუქტები ნაკლებად კალორიული და იოლად მოსანელებელია. 
     
  • ამ მეთოდის გამოყენებისთვის, ძალიან მოსახერხებელია სპეციალური სახარში, ან სქელ ძირიანი ქვაბი და საწური, რომელსაც მდუღარე წყლით სავსე ჭურჭელზე მოათავსებთ.


უკან რჩევებში