Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ქაცვი კარგად გარეცხეთ. დაახლოებით 100 გ ნაყოფი დაჭყლიტეთ კოვზით და მოამზადეთ პიურე.
მომზადებული ქაცვის პიურე, ჩაისთან და დანარჩენ მარცვლებთან ერთად გადაიტანეთ ჩაიდანში.
დაასხით მდუღარე წყალი და დააყენეთ 10-15 წუთის განმავლობაში.
ფინჯანში დასხმის წინ გადაწურეთ და დაამატეთ თაფლი.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |