ქაცვის ჩაი

.jpg
მარტივი
სწრაფი
სამარხვო
კატეგორია: სასმელები

ინგრედიენტები:

  • ქაცვი - 150 გ
  • შავი ჩაი - 2 ს/კ
  • წყალი - 500 მლ
  • თაფლი - გემოვნებით

მომზადების წესი:

ქაცვი კარგად გარეცხეთ. დაახლოებით 100 გ ნაყოფი დაჭყლიტეთ კოვზით და მოამზადეთ პიურე.

მომზადებული ქაცვის პიურე,  ჩაისთან და დანარჩენ მარცვლებთან  ერთად გადაიტანეთ ჩაიდანში.

დაასხით მდუღარე წყალი და დააყენეთ 10-15 წუთის განმავლობაში.

ფინჯანში დასხმის წინ გადაწურეთ და დაამატეთ თაფლი.