საკვების შერჩევა
საკვების დამუშავება
გაყინული პროდუქტების მომზადების წესი

გაყინული პროდუქტების მომზადების წესი

.jpg
  • გაყინული პროდუქტის - იქნება ეს ხინკალი, პელმენი, ბლინი თუ სხვა - მოხარშვის ან შეწვისას საჭირო არ არის მისი წინასწარ გალღობა.
     
  • პროდუქტი პირდაპირ ადუღებულ წყალში უნდა ჩაუშვათ, ან ცხელ ტაფაზე დადოთ. ამ გზით იმ ვიტამინებისა და მიკროელემენტების მაქსიმალურ რაოდენობას შეინარჩუნებთ, რითაც მდიდარია ცოცხალი პროდუქტი.

 



უკან რჩევებში