სიახლეები

ნიკორამ პირველად საქართველოში ნედლად შებოლილი ძეხვეულის წარმოება დაიწყ...

"ნიკორამ" პირველად საქართველოში, "კაიზერის" სახელით, მსოფლიოში დელიკატესად აღიარებული ნედლად შებოლილი კატეგორიის ძეხვეულის წარმოება დაიწყო.  პროდუქტი მისი დამზადების უნიკალური და მრავალსაუკუნოვანი ტექნოლოგიიდან გამომდინარე, ბევრი ქვეყნის სუფრაზე ტრადიციულად გამორჩეულ ადგილის იკავებს. ძეხვეულის დამზადებისას გამოიყენება უმაღლესი ხარისხის ხორცი, რომლის გამოშრობისა და შებოლვის ეტაპი ...
დაწვრილებით
დეკ
25
2009

ნიკორა - ხარისხის 10 წელი

22 დეკემბერს, 12:00 სთ-ზე, სს „ნიკორას“ სათაო ოფისში, კომპანიის 10 წლის იუბილესთან დაკავშირებით პრესკონფერენცია გაიმართა. ჰოლდინგის მენეჯმენტმა ჟურნალისტებს განვლილი 10 წლის შედეგები გააცნო და ახალი ხაზის პროდუქცია - "საიუბილეო" წარუდგინა.     "საიუბილეო" სერიის სოსისები დახვეწილი გემოთი და შეფუთვით გამოირჩევა. ნედლეულად გამოყენებულია მხოლოდ უმაღლესი კატეგორიის ხ...
დაწვრილებით
დეკ
22
2009

ოკეანემ კალმახის ხიზილალას წარმოება დაიწყო

1 დეკემბრიდან, „ნიკორას“ ქსელში კომპანიის საკალმახე მეურნეობაში გამოყვანილი ორაგულისებრთა ხიზილალა გამოჩნდა. პროდუქტის შეძენა შესაძლებელია წონით და დაფასოებული სახით. შეგახსენებთ,რომ ხიზილალა მდიდარია ორგანიზმისთვის აუცილებელი ცილებით, ცხიმებით, A, D და PP ვიტამინებით. ის აძლიერებს ორგანიზმის იმუნურ სისტემას, აუმჯობესებს მხედველობას და რეკომენდირებულია ჩვილი ბავშვებისთვის.  
დაწვრილებით
დეკ
02
2009