Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
მოათავსეთ ნუში თუნუქის ფურცელზე და შედგით 100 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, 30 წუთის განმავლობაში, ისე რომ კარგად გამოშრეს.
ორთქლზე დაადნეთ შავი შოკოლადი.
გამომშრალი ნუში ჩააწყვეთ თასში და მოასხით შოკოლადი. შემდეგ, კოვზის დახმარებით მიეცით სასურველი ფორმა და მოაყარეთ კაკაო. შოკოლადში ამოვლებული ნუში დააწყვეთ პერგამენტის ქაღალდზე.
გასაფორმებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ შაქარი.
მომზადებული დესერტი უნდა შეინახოთ ჰერმეტულად დახურულ, მშრალ ჭურჭელში.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |