Ge | En |
ინგრედიენტები:
• სულგუნი
• შაშხი ბეკონი
• კარტოფილი
• ბაზილიკი და ბროწეული
მომზადების წესი:
სულგუნი და შაშხი ბეკონი დაჭერი თხელ ნაჭრებად.
ბეკონის ნაჭერი შემოახვიე დაჭრილ სულგუნს და მოათავსე წინასწარ გაცხელებულ ტაფაზე. დაელოდე სანამ ბეკონი ოქროსფერ შეფერილობას არ მიიღებს. ყველიც უნდა დადნეს, ისე რომ ხვეულებმა ფორმა არ დაკარგონ.
მომზადებული კერძი გადაიტანე მოხარშულ, მრგვალ ნაჭრებად დაჭრილ კარტოფილზე.
გასაფორმებლად კი ბაზილიკი და ბროწეულის მარცვლები გამოიყენე.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |