Ge | En |
უცხოური |
საჭირო ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
დაჭერით ბადრიჯანი მრგვალ ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი და დაელოდეთ დაახლოებით 30 წუთი. გარეცხეთ ცივ წყალში. დაჭყლიტეთ ნიორი, დაჭერით პომიდორი და მოცარელა. ბადრიჯნის თითოეულ ნაჭერზე მოათავსეთ პომიდორი, დაჭყლეტილი ნიორი, მოცარელა და მოაყარეთ გამხმარი ბაზილიკი. შედგით ღუმელში დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში. ბოლოს დააწყვეთ დაჭრილი ძეხვი "მონადირული“, გააფორმეთ ცოცხალი ბაზილიკით ან სალათის ფურცლებით და გემრიელად მიირთვით.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |