Ge | En |
უცხოური |
ინგრედიენტები:
სოუსისთვის:
მომზადების წესი:
ქათმის ფილე დაბეგვეთ, შუაგულში მოათავსეთ მოცარელა, ბეკონის თხელი ნაჭერი, გადაახვიეთ და დაამაგრეთ ხის ჩხირით. ზემოდან წაუსვით ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. დააწყვეთ ცხიმწასმულ თუნუქის ფურცელზე და შედგით წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 45 წუთით, სანამ ზედაპირი არ შეოქროსფერდება.
ღვინო და ფორთოხლის წვენი ჩაასხით ქვაბში და დადგით საშუალო ცეცხლზე. დაუმატეთ ნაღები და ხარშეთ მანამდე, სანამ მასა არ გასქელდება. ბოლოს დაუმატეთ დაჭრილი ოხრახუში და სოუსი შეინახეთ თბილ მდგომარეობაში.
სუფრასთან მიტანამდე, შემწვარ ქათამს მოხსენით ხის ჩხირები და მოასხით წინასწარ მომზადებული სოუსი. შეგიძლიათ მიირთვათ თქვენთვის სასურველ გარნირთან ან სალათთან ერთად.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |