Ge | En |
უცხოური |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
გასუფთავებული და კარგად გარეცხილი კარტოფილი კანიანად დაჭერით თხელ რგოლებად (დაახლოებით 1სმ სისქის), მოაყარეთ მარილი, პილპილი და მოათავსეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. 20 წუთის შემდეგ ამოატრიალეთ კარტოფილის ნაჭრები და კვლავ შედგით ღუმელში დაახლოებით ნახევარი საათის განმავლობაში.
გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე მოათავსეთ დაჭრილი ხახვი და წიწაკა. მოთუშეთ მანამ, სანამ ხახვი ოქროსფერ ფერს არ მიიღებს.
გამომცხარ კარტოფილზე მოათავსეთ მაიონეზი, სიომგის ნაჭერი, მოთუშული ხახვი, წიწაკა, პამიდვრის საწებელი, მოაყარეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი, მარილი და პილპილი.
მომზადების დრო: 10 წუთი |
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |