Ge | En |
უცხოური |
ინგრედიენტები:
• სარდელი "ბავარიული“ - 5-6 ცალი
• ხახვი - 2-3 ცალი
• ფქვილი - 120 გრ.
• კვერცხი - 2 ცალი
• რძე - 200 მლ.
• მდოგვი - 2 ჩ/კ
• ზეთი, სანელბელბი - გემოვნებით
მომზადების წესი:
ცხიმწასმულ საცხობ ფორმაზე დააწყვე სარდელი. დაჭერი ხახვი და მოათავსე სარდელებს შორის. შედგი 200 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, 10 წუთით. ცალკე მოამზადე ცომი: ერთმანეთში აურიე კვერცხი, მდოგვი, მარილი და სანელებლები. დაასხი რძე დ კარგად ურიე. შემდეგ დაუმატე ფქვილი და კვლავ მოურიე. მომზადებული მასა გადაიტანე ცხელ საცხობ ფორმაზე, სადაც სარდელი გქონდა მოთავსებული. კვლავ შედგი ღუმელში 20 წუთით. მომზადებისთვის დაგჭირდება 30 წუთი.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |