კორნ დოგი

.jpg
სწრაფი
უცხოური
კატეგორია: ცომეული

 ინგრედიენტები:

• სოსისი “ივერია“- 5 ც.
• ფქვილი - ½ ჭიქა
• სიმინდის ფქვილი - ½ ჭიქა
• რძე - 3 ს/კ.
• კვერცხი - 1 ც.
• სოდა - ½ ჩ/კ.
• შაქარი - 1 ჩ/კ.
• მარილი - ¼ ჩ/კ.
• ზეთი - 300 მლ
• პილპილი და დაფქული წითელი წიწაკა - გემოვნებით

 მომზადების წესი:

ერთმანეთში გადაურიე - ფქვილი, სიმინდის ფქვილი, სოდა, შაქარი, მარილი. დაუმატე კვერცხი და რძე. უნდა მიიღო არაჟნის სისქის მასა. მომზადებული ცომი მოათავსე ვიწრო, მაღალ ჭურჭელში, იმისათვის რომ სოსისის ცომში ამოვლება გაგიადვილდეს.

სოსისი "ივერია“ გაჭერი 2 ნაწილად, თითოეული წამოაცვი ჩხირებზე და ამოავლე ფქვილში.

გააცხელე ტაფა და ზეთი.

მოათავსე სოსისი "ივერია" ცომში, შემდეგ კი გაცხელებულ ზეთიან ტაფაზე. არ დაგავიწყდეს რომ ხშირად უნდა ატრიალო. შეწვი საშუალო ცეცხლზე, მანამ სანამ ოქროსფერ ქერქს არ გაიკეთებს.

მომზადებული კორნ-დოგები გადაიტანე ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა მოცილდეს ზედმეტი ცხიმი.

მომზადებისთვის დაგჭირდება 20 წუთი.

ნიკორას პროდუქტები ამ რეცეპტისთვის:
სხვა რეცეპტები:
ალუბლის ვარენიკი
პიცა ბრედ პიტისგან
პიცა სალიამით
იტალიური პასკა პანეტონე
შაშხის და ყველის ღვეზელი ფენოვან ცომში
სიმიტი - სეზამის მარცვლიანი თურქული ბლითები
ბერძნული სააღდგომო ღვეზელი
ტარხუნის ღვეზელი
სიცილიური ღვეზელი შაშხით
სოსისი ფენოვან ცომში
შაშხის და კვერცხის მაფინი
ქაშაყის ფილეს ბურგერი
შაშხის და ყველის ღვეზელი
კრეპები შაშხით ან მოხარშული ძეხვით
ვარენიკი ყველით ბეკონთან ერთად
კორდონ ბლუს ბურგერი
საქონლის ივერია სოსისი ფენოვან ცომში
ნიკორას საშობაო ღვეზელი
ცომში გამომცხვარი ბავარიული სარდელი
პასტა
ჰოთ-დოგი რუკოლას პესტოთი
სენდვიჩი ბეკონით და ცხარე სოუსით
სენდვიჩი სალიამით და ბოსტნეულით
ჰოთ დოგი ქოლესლოუთი და მდოგვის მარცვლების მწნილით
შაშხის სენდვიჩი მარწყვის ჯემით
ჰოთ-დოგი ცხარე ბარბექიუთი, ჩედარით და ხახვის მწნილ...