Ge | En |
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
გააბრტყელეთ ფენოვანი ცომი.
ცომის ერთ ნაწილზე მოათავსეთ გახეხილი ყველი, ზემოდან დააწყვეთ შაშხის ნაჭრები. გამზადებულ შიგთავსს გადააფარეთ ცომის მეორე ნაწილი, შემოუკეცეთ გვერდები და დაჭერით 8 ნაწილად.
თუნუქის ფურცელზე დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი და მოათავსეთ გამოსაცხობად გამზადებული ღვეზელები. ზემოდან წაუსვით ათქვეფილი კვერცხის გული, მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
გამოაცხვეთ წინასწარ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, 20-25 წუთის განმავლობაში, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |