Ge | En |
საჭირო ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
დაჭერით "ნიკორას“ შაშხი "დაპრესილი“ მცირე ზომის ნაჭრებად და შეწვით დაბალ ცეცხლზე. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხი, დაამატეთ გახეხილი ყველი, რძე, დაჭრილი პომიდორი, შემწვარი შაშხი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.
გამოსაცხობ ფორმებს წაუსვით ზეთი და მოათავსეთ კვერცხით და შაშხით მომზადებული მასა. გამოაცხვეთ 200° C გაცხელებულ ღუმელში, დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში.
სუფრასთან მიიტანეთ შეგრილებულ მდგომარეობაში.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |