გემრიელი რეცეპტები
ცომეული
ჰოთ-დოგი რუკოლას პესტოთი

ჰოთ-დოგი რუკოლას პესტოთი

.jpg
მარტივი
უცხოური
კატეგორია: ცომეული

საჭირო ინგრედიენტები :

  • პესტოსთვის დაგჭირდებათ:
  • ზეითუნის ზეთი - 170 მლ
  • რუკოლა- 500 გრ
  • ქართული თხილი - 80 გრ
  • პარმეზანი - 15გრ
  • ლიმონის წვენი - ½
  • ნიორი - 3 კბილი
  • მარილი
  • პილპილი

 ასაწყობად დაგჭირდება:

  • სოსისი "მიუნხენური"
  • ავოკადო
  • პომიდორი
  • პარმეზანი
  • თხილი

 მომზადების წესი:

მომზადებისას დაიცავით თანმიმდევრობა. ზეითუნის ზეთი და ნიორი დააბლენდერეთ, დაამატეთ რუკოლა და აბლენდერეთ მანამ, სანამ მასა არ გახდება ერთგვაროვანი. დაამატეთ თხილი, დახეხილი პარმეზანი, ლიმონის წვენი, მარილი, პილპილი და აუცილებელია, 10-15 წამის განმავლობაში ისევ დაბლენდეროთ, რომ პესტოს ჰქონდეს თავისი დამახასიათებელი სტრუქტურა.

აწყობა : ჰოთ-დოგის გახუხულ პურში კარგად წაუსვით და გადაანაწილეთ პესტო. ქვედა ნაჭერზე მოათავსეთ ავოკადო, შუაში ჩადეთ მოხარშული ან შემწვარი მიუნხენური სოსისი და პურის მეორე ნაჭერზე დააწყვეთ პომიდვრის ნაჭრები. ზემოდან მოაყარეთ ყველი და თხილის ნატეხები.

 

 

ნიკორას პროდუქტები ამ რეცეპტისთვის:
სხვა რეცეპტები:
ალუბლის ვარენიკი
პიცა ბრედ პიტისგან
პიცა სალიამით
იტალიური პასკა პანეტონე
შაშხის და ყველის ღვეზელი ფენოვან ცომში
სიმიტი - სეზამის მარცვლიანი თურქული ბლითები
ბერძნული სააღდგომო ღვეზელი
ტარხუნის ღვეზელი
სიცილიური ღვეზელი შაშხით
სოსისი ფენოვან ცომში
შაშხის და კვერცხის მაფინი
ქაშაყის ფილეს ბურგერი
შაშხის და ყველის ღვეზელი
კრეპები შაშხით ან მოხარშული ძეხვით
ვარენიკი ყველით ბეკონთან ერთად
კორდონ ბლუს ბურგერი
საქონლის ივერია სოსისი ფენოვან ცომში
ნიკორას საშობაო ღვეზელი
კორნ დოგი
ცომში გამომცხვარი ბავარიული სარდელი
პასტა
სენდვიჩი ბეკონით და ცხარე სოუსით
სენდვიჩი სალიამით და ბოსტნეულით
ჰოთ-დოგი ქოლესლოუთი და მდოგვის მარცვლების მწნილით
შაშხის სენდვიჩი მარწყვის ჯემით
ჰოთ-დოგი ცხარე ბარბექიუთი, ჩედარით და ხახვის მწნილ...