Ge | En |
საჭირო ინგრედიენტები :
ასაწყობად დაგჭირდება:
მომზადების წესი:
მომზადებისას დაიცავით თანმიმდევრობა. ზეითუნის ზეთი და ნიორი დააბლენდერეთ, დაამატეთ რუკოლა და აბლენდერეთ მანამ, სანამ მასა არ გახდება ერთგვაროვანი. დაამატეთ თხილი, დახეხილი პარმეზანი, ლიმონის წვენი, მარილი, პილპილი და აუცილებელია, 10-15 წამის განმავლობაში ისევ დაბლენდეროთ, რომ პესტოს ჰქონდეს თავისი დამახასიათებელი სტრუქტურა.
აწყობა : ჰოთ-დოგის გახუხულ პურში კარგად წაუსვით და გადაანაწილეთ პესტო. ქვედა ნაჭერზე მოათავსეთ ავოკადო, შუაში ჩადეთ მოხარშული ან შემწვარი მიუნხენური სოსისი და პურის მეორე ნაჭერზე დააწყვეთ პომიდვრის ნაჭრები. ზემოდან მოაყარეთ ყველი და თხილის ნატეხები.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |