Ge | En |
საჭირო ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ადუღებულ წყალში ჩაყარეთ მარილი, 1 ცალი ბულიონის კუბიკი, მოურიეთ და დაამატეთ პელმენი (საქონლის ხორცის). დაელოდეთ სანამ მოიხარშება.
მოხარშული პელმენი გადააწყვეთ ცალკე ჭურჭელში, დარჩენილ წვენში კი ნიორი და პილპილი დაუმატეთ.
პელმენი კვლავ მოათავსეთ ქვაბში და ფრთხილად მოურიეთ.
ზემოდან მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი და გემრიელად მიირთვით
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |