Ge | En |
უცხოური |
საჭირო ინგრედიენტები:
• ყავის ნაყინი
• შავი შოკოლადი - 200 გ
• კარაქი - 250 გ
• კვერცხი - 4
• შაქარი - 100 გ
• ფქვილი - 100 გ
• შოკოლადის ტოპინგი
მომზადების წესი:
დაბალ ცეცხლზე გაადნეთ კარაქი და შოკოლადი, ისე რომ მასა არ ადუღდეს, შემდეგ ეს დამდნარი მასა გააგრილეთ. მანამდე, კვერცხი და კარაქი ათქვიფეთ ერთად, დაამატეთ შაქარი, ფქვილი, შემდეგ გამდნარი შოკოლადის მასა და კარგად ამოურიეთ. ჩაასხით ფორმაში და გამოაცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში. გამომცხვარი თბილ-თბილი ბრაუნის ნაჭერი მოათავსეთ თეფშზე, მოასხით შოკოლადის ტოპინგი, ზემოდან დაადეთ ყავის ნაყინის მოზრდილი ბურთი, მოაყარეთ ნუშის ფანტელები და მიირთვით გემრიელად.
ჩვენი ვებ-გვერდი იყენებს Cookie ფაილებს, რათა დავხვეწოთ და გავამარტივოთ თქვენს მიერ ჩვენი ვებ-გვერდით სარგებლობა, ღილაკზე „არ ვეთანხმები“-ს დაჭერის შემთხვევაში თქვენ უარს აცხადებთ Cookie ფაილების გამოყენებაზე. მეტი ინფორმაციისთვის იხილეთ ჩვენი Cookie პოლიტიკა.
პროდუქცია | კულინარია მოვლენები |