ფარშირებული კარტოფილი

.jpg
უცხოური
სწრაფი
კატეგორია: ცხელი კერძები

ინგრედიენტები:

  • კარტოფილი - 5 ცალი (მოზრდილი ზომის)
  • კარაქი - 500 გ
  • მოხარშული ძეხვი - 100 გ
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • მაგარი ყველი - 100 გ
  • არაჟანი ან მაიონეზი - 200 გ
  • მარილი და შავი პილპილი - გემოვნებით

მომზადების წესი:

მოხარშეთ კარტოფილი კანიანად, კარგად გააშრეთ და გაყავით 2 ნაწილად. კოვზით ფრთხილად გამოაცალეთ გული, მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.

კარაქი, გახეხილი ყველი, კუბიკებად დაჭრილი ძეხვი, არაჟანი ან მაიონეზი, შავი პილპილი და კვერცხი აურიეთ შესაბამის ჭურჭელში და მომზადებული შიგთავსი გადაიტანეთ გულგამოცლილ კარტოფილში.

ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი ყველი და შედგით წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 15 წუთით.

ნიკორას პროდუქტები ამ რეცეპტისთვის:
სხვა რეცეპტები:
პელმენი ციმბირული ქოთანში
სოსისი რძიანის მობრაწულა
პასტა კარბონარა
გემრიელი რეცეპტი ლიონელ მესისგან
ყვავილოვანი კომბოსტო ბროკოლით
ყაბაყის და პამიდვრის ფრიტატა
კარტოფილი შაშხით და ყველით
შაშხის კალათები
გამომცხვარი გოგრა ბრინჯის და სოსისის გულსართით
ქათმის ხვეულა ყველით და შაშხით
კარტოფილის ბრაწულები სიომგით
სოკო ჩორიზოს და ყველის გულსართით
გამომცხვარი კარტოფილის რგოლები სიომგით
სოკოს ვარენიკი ბოსტნეულით
ესპანური Paella კრევეტებით
ქამა სოკო მწყრის კვერცხით
სიომგა ფორთოხლის სოუსით
ყაბაყის ნავები სოსისით
ქათმის მწვადი ლუდით
ბრაზილიური კერძი - MOQUECA
პასტა პამიდვრითა და მოცარელათი
ღუმელში გამომცხვარი კალმახი ფორთოხლით
კალმახი ღვინის სოუსში